€ 0 naar € 5.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 5.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Algemene tips

Wanneer u een pand wil kopen komen hier een aantal zaken bij kijken. Heeft het pand de benodigde vergunningen? Wat zijn de eventuele risico’s en kansen van de bestaande huurcontracten. Wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden van een pand? Hoe kan men het rendement optimaliseren? 

Op dit moment worden er door de Gemeente Groningen nagenoeg geen onttrekkingsvergunningen afgegeven.  Wanneer men een pand aankoopt kunt u de woning verhuren aan 2 personen. Wel dient u erop te letten of het pand niet bewoond moet worden aan een eerste of tweede graad bloedverwant. Wanneer u de woning aan meer dan 2 studenten wilt verhuren dient u hiervoor een vergunning aan te vragen. Naast deze vergunning dient  u ook een verhuurdersvergunning te krijgen. De verhuurdersvergunning is een vergunning om slecht verhuurderschap.

De Gemeente Groningen biedt de mogelijkheid om een pand met een ontrekkingsvergunning te ontwikkelen naar appartementen verhuur. Wel stelt de Gemeente Groningen hier eisen aan.

Wanneer u graag begeleiding wilt hebben in het aankopen van een beleggingspand dan kunt u ons hiervoor vragen. Niet alleen voor het begeleiden kunt u bij ons terecht ook wij kunnen aan de hand van een zoekopdracht op zoek gaan naar een geschikt beleggingspand voor u.

Zoekt u een pand neem dan contact met ons op.  

Vergelijk aanbiedingen